Esküvői fotózás – Emlékek ajándékba egyenesen a fotóstól

By in
1041

Az esküvő megannyi embernek az álma, ezt pedig szinte kár is tagadnunk, na de persze itt első sorban a nőkre gondoltunk. Eleve már a mai világban az is egy kisebb csodának minősül, hogy két ember egymásra talál és egymás mellett szeretnének tervezni hosszú távra, ideális esetben az egész életükre.

Valljuk be, hogy az manapság már ritka és sajnos vagy nem sajnos egyre több a szingli a magatartás, illetve filozófia. Persze, ennek van egyébként nagyon sok előnye, viszont legalább ennyi hátránya is. Például, a nehéz időkben, esetleg öregkorban ki lesz ott, aki folyamatosan mellettünk áll és segít nekünk jóban, rosszban? Ne hagyjuk figyelmen kívül azt a tényt, hogy egy barát nem tud olyan támaszt nyújtani, mint egy házastárs. Mi viszont mindig is csodáljuk az esküvőket, illetve szerintünk illik mindenkinek megemelnie a kalapját, ha egy pár úgy dönt, hogy egybekelnek, már csak azért is, mert egyre ritkább ez manapság. Természetesen, egy esküvőnek éppen ezért meg kell adni a módját, illetve meg kell azt ünnepelni tisztességesen.

Mi a helyzet azonban az emlékekkel? Még is csak az életünknek az egyik legszebb napjáról van szó. Persze, hogy kell egy profi fotós, aki már tapasztalt és lényegében minden mozdulatunkat lesi, hogy tudjon minél minőségibb képeket készíteni, illetve ajándékozzon meg minket emlékekkel. Sokat fejlődött a fényképezésnek ez az ága és már nagyon profi esküvői fotókat készítenek, viszont mindenkinek szeretnénk adni egy jó tanácsot. Ez a nap, csak egyszer van, ezért, ha egy különleges hely, ahol meg szeretnének örökíteni, hogy egybekeltetek, akkor semmiképpen se hagyjátok ki ezt a lehetőséget. Függetlenül attól, hogy milyen helyről van szó. Amennyiben viszont nincs ilyen hely, de szeretnétek mégis különleges képeket, akkor mi most javaslunk pár általunk elképzelt gondolatot.

Kitűnő hely lehet esküvői fotózás tekintetében egy olyan park, ahol van egy hosszú egyenes út, illetve két oldalt pedig fák vannak ültetve. Mondhatni, hogy ez már idilli, hiszen nagyon kifejező bárki számára. Ti, kézen fogva elindultok az úton, a fotós pedig elkap egy remek pillanatot, amelyen jól látható a táj is. Ez egyértelműen szimbolizálja, hogy együtt, közösen elindultatok egy új, eddig még ismeretlen úton, viszont ez még csak a kezdet és még sok van előttetek. Az útnak a végét nem is látni, ahogyan azt sem tudjátok, hogy pontosan mi vár majd rátok, illetve azt sem tudni, hogy hova is érkeztek majd. Ezt a képet lényegében bármikor el lehet készíteni, viszont semmiképpen ne télen legyen az. A fáknak ugyanis ilyenkor nincsenek levelei, amely egyértelműen a szomorúságra, boldogtalanságra utal.

esküvői ruha fotó
esküvői ruha fotó

Mi jár még a fejünkben? Egy tengerpart, a tiszta és nyugodt tengervíz, hűsítő homok. Csodás pillanat lehet, amikor egy ilyen helyen a vőlegény a nő ujjára húzza a gyűrűt. Ekkor már semmi sem jelenthet akadályt, hiszen nincsen egy árva lélek se, aki megakadályozhatná, nincsen már semmilyen természeti csapás sem, amely megkérdőjelezhetné, nincsen már egy darab fal sem, amely kettőtök közé állhatna. Ez, egyértelműen már a tiétek, a közös döntéseteknek a végleges és visszafordíthatatlan kinyilvánítása. Ugyanakkor a jövő csodás és megtörhetetlen együttlété is szimbolizálja, hiszen ezzel a lépéssel, döntéssel már semmi sincsen körülöttetek, amely megakadályozhatná, hogy boldogan tudjatok egymás mellett élni. Egy plusz tipp pedig, hogy naplementében ez még csodásabb lehet, mivel ekkor egy profi fotós játszva a fényviszonyokkal eszméletlen jó képeket tud készíteni. Mi azt kívánjuk, hogy bárki, aki kedvet kap egy kis fotózáshoz, annak sikerüljön megvalósítani azt olyan helyen, ahol ő a legjobban szeretné.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)